AQUA HARMONY

Regeneráló sótabletta

Vízlágyító regeneráló sótabletta ingyenes házhozszállítással Budapesten és vonzáskörzetében!

Vidékre történő rendelés esetén a kiszállítás díját, az Ön által megadott mennyiség és kiszállítási cím alapján számoljuk aktuálisan, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk adni Önnek! 25 kg-os kiszerelésű sótabletta ára bruttó 3000 Ft/zsák. Töltse ki megrendelőlapunkat a kedvező ajánlatért! (Leadott megrendelés módosítását vagy törlését e-mailben vagy telefonon teheti meg.)

Amennyiben Ön is rendelkezik vízlágyító berendezéssel, megmenekül a kemény víz okozta sűrű háztartási gépek cseréjétől. Gratulálunk, hiszen így nem csak a pénztárcáját, de környezetét is kíméli a nagymennyiségű hulladéktermeléstől. Azonban a vízlágyító berendezések ioncserélő gyanta töltetetének lágyító kapacitása idővel lemerül, de a berendezések automatikusan regenerálják a gyantát. Így Önnek csak annyi feladata van, hogy bizonyos időközönként újra töltse nagytisztaságú, jóminőségű regeneráló sótablettával a berendezés erre kialakított tárolóedényét.

 

Nem rendelkezik még vízlágyító berendezéssel? Sótablettáink rendszeres használata kiváló biztonságot nyújt a hagyományos mosogató-, és mosógépeknek is. Előnye a kiskereskedelemben elterjedt vízlágyító tablettákkal szemben, a jóval kedvezőbb áron felül az egyéb adalékanyagoktól való mentesség.

A vízlágyító berendezések gyártói azonban mindig felhívják figyelmünket, hogy csakis kiváló minőségű, nagytisztaságú tablettát válasszunk! Ebben segítünk Önnek mi! Pár kattintással megrendelheti a kívánt mennyiséget, és mi már szállítjuk is Önnek, az ország bármely pontjára!

Aggódik, hogy a túl nagy mennyiség a nyakán marad? Felesleges! A sótabletták száraz, napfénytől védett helyen való tárolás esetén korlátlan ideig megőrzik minőségüket. Érdemes nagyobb mennyiséget rendelni egyszerre, ezzel spórolva a szállítási költségen!

Rendelje meg online!

Felhasználási területek

Háztartás

A háztartási gépek élettartamának növeléséért

Úszómedence

A medence tisztaságáért

Kerti tó

Az élővilág megóvásáért

Sótabletta

3000 ft/zsák (25kg)

Minimum rendelés 6 zsák. A termék minőségét korlátlan ideig megőrzi.

sótabletta 25 kg-os kiszerelés zsákban

sótabletta Megrendelőlap

Kérjük, töltse ki adatait és a megrendelni kívánt mennyiséget, kollégáink felveszik rendelését, amelyről visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek 1 munkanapon belül. Vidéki rendelés esetén a  házhozszállítási díj összegéről és a kiszállítás pontos idejéről kollégánk tájékoztatni fogja a visszaigazoló e-mailben. Bármilyen módosítási kívánalom esetén nyugodtan válaszoljon e-mailünkre vagy keressen a +36 20 474 4533-as telefonszámon!
   

  Kedves Ügyfelünk!

  A 25 kg-os kiszerelésű sótablettánk ára: 3800 Ft/zsák

  Kérjük, töltse ki adatait és a megrendelni kívánt mennyiséget, kollégáink felveszik rendelését, amelyről visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek 1 munkanapon belül. A házhozszállítási díj összegéről és a kiszállítás pontos idejéről kollégánk tájékoztatni fogja a visszaigazoló e-mailben. Bármilyen módosítási kívánalom esetén nyugodtan válaszoljon e-mailünkre vagy keressen a +36 20 474 4533-as telefonszámon!

  Köszönjük megrendelését!
    

   Kedves Ügyfelünk!

   Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!