AQUA HARMONY

Szolgáltatások

Nem hagyjuk magára vásárlás előtt és után sem!

Vállalkozásunk a forgalmazáson túl vállalja:

vizlagyito-sotabletta-ugyfelszolg

Szaktanácsadás

Bizonytalan a technikai kérdéseket illetően? Keresse kollégáinkat bizalommal! Legyen szó ioncserés vízlágyítást érintő technikai tanácsadásról, vagy érdeklődne vízlágyító, regeneráló sótabletta használatáról, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Üzemeltetés

Cégünk által forgalmazott vízlágyító berendezések szakszerű beépítését, üzembehelyezését és karbantartását. Bízza szakértő kezekre a munkát, megkímélve magát a sok erőfeszítéstől és aggodalomtól, valamint garantálva ezzel a rendszer helyes működését.

vízlágyító berendezés javítása villáskulccsal
vízlágyító berendezések házhozszállítása

Házhozszállítás

A megrendelt termékek házhozszállítását az ország bármely pontjára. Kérje árajánlatunkat a pontos szállítási cím megjelölésével!

 

Kedves Ügyfelünk!

A 25 kg-os kiszerelésű sótablettánk ára: 3800 Ft/zsák

Kérjük, töltse ki adatait és a megrendelni kívánt mennyiséget, kollégáink felveszik rendelését, amelyről visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek 1 munkanapon belül. A házhozszállítási díj összegéről és a kiszállítás pontos idejéről kollégánk tájékoztatni fogja a visszaigazoló e-mailben. Bármilyen módosítási kívánalom esetén nyugodtan válaszoljon e-mailünkre vagy keressen a +36 20 474 4533-as telefonszámon!

Köszönjük megrendelését!
     

    Kedves Ügyfelünk!

    Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!